ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ


 

Εκτός από το ενδιαφέρον παρελθόν του Λατίνι, η αύρα του οποίου διαχέεται σε κάθε χώρο, αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα ξενοδοχεία είναι η εμφανής αγάπη για το ωραίο, την Τέχνη, τη δημιουργία, το αυθεντικό. Κάτι που αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως μόλις περνά την πόρτα του και αντικρίζει μπρος του τον ζωγραφισμένο τοίχο με το χαρακτηριστικό καράβι «Μαρία» και γύρω του πίνακες της καλλιτέχνιδος Milena από τη Βουλγαρία. Πιο πέρα, μια ακουαρέλα Σέρβου ζωγράφου που απεικονίζει τον καπετάν Βαγγέλη και το καράβι του, και ένας ακόμα πίνακας με το «Πετρελαιοκίνητον Κική», μια σκούνα ενός φίλου του παππού.

karavaki3 Karavaki (2)

Στο χώρο της εισόδου, ένα έπιπλο- προθήκη αποκαλύπτει θησαυρούς, όπως χειροποίητα κεραμικά, ακουαρέλες της Milena με γωνιές του Ναυπλίου, μεταξωτά φουλάρια, κοσμήματα, μικρά έργα Τέχνης που μπορείτε να προμηθευτείτε ως σουβενίρ των διακοπών σας. Η προθήκη αποτελεί ανοιχτό κάλεσμα και σε όσους καλλιτέχνες επιθυμούν να δουν στα ράφια της τους δικούς τους, χειροποίητους θησαυρούς.

Handmade1handmade3

Ιδανικά για σουβενίρ είναι όμως και τα βαζάκια τα γεμάτα χειροποίητες μαρμελάδες βερίκοκο και νεράτζι-πορτοκάλι αλλά και τα μπουκάλια με κρασί λευκό ασύρτικο ή αγιωργίτικο από την κοντινή Νεμέα, που μπορείτε και αυτά να τα προμηθευτείτε από το ξενοδοχείο. Όσο για εσάς, που θα επιλέξετε να μείνετε εδώ αρκετές μέρες, το Λατίνι θα σας προσφέρει ένα μπουκάλι κρασί ως αποχαιρετιστήριο δώρο. Απολαύσεις του ουρανίσκου που θα κρατήσουν ζωντανές τις αναμνήσεις σας από το πανέμορφο Ναύπλιο και τη διαμονή σας στο ιδιαίτερο αυτό ξενοδοχείο.